TRAGEDIJA SE PRETVARA U CIRKUS: Evo zašto Cardiff neće platiti Nantesu za Salu!

FOTO:

Nesretni argentinski nogometaš Emiliano Sala trebao je postati novi igrač Cardiff Citya. No, dogodila se nevjerojatna tragedija koja je zaprepastila čitavi nogometni svijet.

Podsjetimo, Sala je već bio u Cardiffu gdje je predstavljen kao novi igrač premierligaškog kluba, ali onda se morao vratiti u Nantes kako bi se pozdravio sa suigračima te uzeo potrebne stvari. A onda se dogodila nezamisliva tragedija i avion s kojim je putovao nazad u Cardiff nestao je s radara!

Argentinčevo tijelo je pronađeno prije dva tjedna u olupini zrakoplova u engleskom kanalu, dok je potraga za pilotom Davidom Ibbotsonom nastavljena. A čini se da će javnost sada imati sramotnu prepirku između dva nogometna kluba.

Naime, prema pisanju The Telegraphea sugerirano je da je Sala potpisao nevažeći ugovor s Cardiffom te da se nije registrirao za njih prošli mjesec. To bi, naravno, trebao biti dovoljan argument da on nije bio igrač Cardiffa u vrijeme njegove nesretne smrti jer bio je potreban njegov potpis na ugovoru. A to se nije dogodilo.

Dok se njegov pogreb održao prošlog vikenda, šok nad Salaovom smrću još uvijek se osjeća, ali pravni spor oko njegove naknade za transfer sada bi mogao postati istaknutiji usred novih ažuriranja.

LOPOVI OPET U AKCIJI: TROJICA IGRAČA LYONA OPLJAČKANA ZA VRIJEME UTAKMICE S BARCELONOM!

OTIŠAO JE VELIKI ŠABAN ŠAULIĆ: Volio je nogomet, a evo za koji klub je navijao!

Komentari

komentara

« Povratak