TRAGEDIJA U MEĐIMURJU: Mladić se srušio tijekom utakmice i preminuo, iza sebe ostavio trudnu suprugu

FOTO:

Strašne vijesti dolaze iz Međimurja, ugašen je još jedan mladi život. 24-godišnji Dejan Oršuš, član NK Otoka, srušio se na utakmici druge županijske lige protiv NK Radničkog. Nažalost, unatoč brzoj intervenciji spasa mu nije bilo te je preminuo u Županijskoj bolnici Čakovec. Navodno je uzrok smrti bio srčani udar, javlja EMeđimurje.net.

“U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK Otoka Dejan Oršuš, nakon što se srušio jučer tokom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju suigrača i igrača NK Radnički uspjeli smo ga spasiti, a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo oživjeti ga 25 minuta na samom terenu. Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mjesecu trudnoće i dijete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je dečkima bilo najteže! Uvijek u našim mislima.” – napisao je na Facebooku klub iz malenog mjesta u Međimurju.

Prije tri godine jedna slična tragedija dogodila se u Slavonskom Brodu za vrijeme utakmice 3. HNL između Marsonije i Slavonije i Požege kada je preminuo bivši nogometaš Zagreba Bruno Boban, brat igrača Varaždina Gabrijela, preminuo u 26. godini.

NAVIJAČI U DELIRIJU: MODRIĆ BRUTALNO SPUSTIO PIQUEU NAKON EL CLASICA!

 

Komentari

komentara

« Povratak