TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Kapetan Hajduka napušta Poljud i seli u drugog hrvatskog prvoligaša?!

FOTO:

Predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, najavio je drastične mjere u cilju konsolidacije kluba u budućem razdoblju. Bijeli za 2021. godinu planiraju imati godišnji budžet od oko 80 milijuna kuna što je za 40 posto manje u odnosu na tekuću godinu.

Jakobušić je već najavio da će igrači morati pristati na manje ugovore, i to bitno manje, u suprotnom će do kraja sezone trenirati i sjediti na tribinama. Jedan od takvih je kapetan Bijelih, Mijo Caktaš, koji je svakim danom sve bliže odlasku iz Splita, javlja portal Germanijak. Desetka Hajduka i povremeni reprezentativac je već ranije najavio da neće pristati na manji ugovor.

Zasada se čini da do dogovora kapetana i predsjednika neće doći, ovo je Hajduku zadnja prilika da zaradi nešto od transfera Caktaša jer mu ugovor istječe u ljeto 2021. godine. U redove Bijelih se vratio na početku 2018. godine iz ruskog Rubina koji ga je kupio prije toga za oko milijun eura.

Jedno vrijeme je bio aktualan prelazak u MLS ligu kod Župarića u Portland Timbers ali se od te kombinacije odustalo. „Sport nedjeljom“ je nedavno na Facebook profilu objavio pomalo bombastičnu vijest, ukoliko se Caktašu ne ispoštuje važeći ugovor, mogao bi otići u redove jednog od glavnih konkurenata – Osijeka!

Treba vidjeti kako će se situacija rasplesti i hoće li stvarno pojačati trenutno vodeću momčad Prve lige.

Komentari

komentara

« Povratak