TRANSFER JE SVE BLIŽE: Je li ovo dokaz da Neymar dolazi u Real Madrid?

FOTO:

U nogometnom svijetu dugo se priča kako će Neymar napustiti PSG u kojem se ne osjeća najbolje, a navodno slijedi povratak u Španjolsku…

Neymar zeza ili je ozbiljan?

Podsjetimo, sjajni Brazilac je krajem veljače dobio neugodnu ozljedu gležnja zbog koje ne igra cijelo proljeće. Cijeli oporavak može se pratiti na njegovom Instagram profilu, s obzirom da na dnevnoj bazi objavljuje raznovrsne videe.

No, sada su razni teoretičari zavjera dobili ‘znak’ kako je Neymar vrlo blizu Real Madridu! Ovih dana se na Instagramu dogodilo nešto posebno zanimljivo. Pažnju javnosti Brazilac je privukao dodajući jednu osobu na svoju listu ljudi koje ‘prati’.

Među odabranih 735 našao se kapetan Real Madrida Sergio Ramos. Ne može biti slučajnost da ga je tek sad, kada se konstantno počeo spominjati u kontekstu kraljevskog kluba, počeo pratiti, nakon četiri sezone odigrane u španjolskoj ligi u dresu Barcelone.

U medijima se redovito piše kako je Real Madrid već spremio nevjerojatnih 260 milijuna eura za Neymara. Mnogima je ovaj ‘znak’ dokaz kako se nešto kuha na toj relaciji.

Neymar je trenutno u posljednjoj fazi oporavka od ozlijede, a pretpostavlja se da će se vratiti na terene i prije kraja sezone te da će biti potpuno spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

NEVIĐENA SRAMOTA: Je li ovo najbolji dokaz koliko je moderni nogomet odvratan?

Komentari

komentara

« Povratak