TRANSFER KARIJERE NAKON ČUDESNE SEZONE: Nemanja Bilbija ovog ljeta u Serie A za 1.5 milijuna eura?

FOTO:

Nemanja Bilbija posljednje tri godine igra nogomet života. Oni kojima nije omiljen nikako ne mogu dočekati pad u formi, Bilbija je ubojit i postaje sve ubojitiji. Ove sezone u BiH Premijer ligi skupio je više pogodaka nego nastupa, a sve to nije prošlo ispod radara ni u Italiji, otkriva Germanijak.hr.

Lokalni mediji javljaju kako je za uslugama 31-godišnjeg napadača zainteresiran novi prvoligaš Monza. Calcioline ističe kako bi klub Silvija Berlusconija na bankovni račun Zrinjskog bio spreman uplatiti 1.5 milijuna eura kako bi ga doveli u svoje redove. Naravno, Bilbija je samo jedan od igrača koje Monza prati, ovog ljeta će sigurno biti aktivni na tržištu, ali dolazak Bilbije imao bi smisla.

Gytjaer će ovog ljeta nastojati realizirati transfer u Dansku, Favilliju završava posudba te se vraća u Genou, a sve to sugerira da bi Monza uskoro mogla ostati na dva napadača – Danyju Moti i Leonardu Mancusu.

800 tisuća eura – to je iznos na kojeg popularni Transfermarkt vrednuje Bilbiju. Za ljude iz Mostara, kapetan nema cijenu, vrijedi puno više od toga. No, ako se ponuda Monze uistinu pojavi na stolu, za očekivati je da će ista biti prihvaćena. Uostalom, Bilbija je to i zaslužio. Kako priznanje (kad već isto ne može dobiti od izbornika), tako i transfer u Ligu petice…

BEŠIKTAŠ JE PROŠLOST: DOMAGOJ VIDA DOBIO PONUDU KARIJERE!

Komentari

komentara

« Povratak