TRANSFER KARIJERE: Talijanski velikan želi dovesti Livakovića!

FOTO:

Prvi vratar Hrvatske te član zagrebačkog Dinama, Dominik Livaković, početkom godine proslavio je 27. rođendan. Sjajni vratar u najboljim je godinama i sigurno je da razmišlja o odlasku u inozemstvo.

Dominik je u Dinami od ljeta 2015. godine kada je došao iz NK Zagreba za 600 tisuća eura. Od tada je postao nezamjenjiv u Dinamovoj svlačionici, a za Modre je upisao 234 nastupa u kojim je čak 118 puta ostavio mrežu netaknutom.

U Dinamu će se ovog ljeta dogoditi velike promjene, a već neko vrijeme domaći mediji tvrde kako je upravo Dominik Livaković u kategoriji igrača koji su blizu odlaska. Tu se još spominju Arijan Ademi, Mislav Oršić i Bruno Petković.

Ponuda za prvog vratara Hrvatske neće nedostajati, a talijanski mediji pišu kako je zainteresiran tamošnji velikan Lazio. Calciomercato piše kako je rimski sastav debelim slovima podcrtao Livakovićevo ime i želi ga dovesti već ovog ljeta.

Prema Transfermarktu Zadranin vrijedi 8,5 milijuna eura, no teško da će ga Dinamo prodati ispod 10, pa i 15 milijuna eura. Livaković je s Modrima osvojio pet naslova prvaka i dva hrvatska kupa, a izborio je i povijesno proljeće u Europi nakon 50 godina čekanja. Sada, izgleda, dolazi vrijeme za odlazak u inozemstvo.

Komentari

komentara

« Povratak