TRANSFER NAVODNO DOGOVOREN: Robert Lewandowski potpisuje za ovaj klub!

FOTO:

33-godišnji poljski napadač, Robert Lewandowski, već se neko vrijeme nateže s upravom Bayern Munchena oko novog ugovora. Izgleda kako od toga ipak neće biti ništa pa će Bavarci pokušati ovog ljeta izvući što veću odštetu za njega.

Prema mnogima Lewandowski je jedan od najvećih pehista u nogometnom svijetu. Praktički svi su složni kako je Poljak trebao dobiti Zlatnu loptu za 2020. godinu, ali se nagrada nije dijelila zbog pandemije koronevirusa. Godinu poslije ‘Lewa’ je također kotirao kao jedan od najvećih favorita, ali nagrada je pripala Messiju.

Možda će ju napokon uzeti ove godine, ali to očito neće biti u dresu Bayern Munchena. Naime, katalonski Sport danas je lansirao veliku senzaciju kako je Barcelona krenula po Lewandowskog!

Prema njegovim izvorima, Barcelona je već kontaktirala Pinija Zahavija, menadžera poljskog nogometaša. Spremna mu je ponuditi ugovor do 2026. godine, a Lewandowski je navodno jako zainteresiran za prelazak u Blaugranu te je Bavarce obavijestio da želi otići.

Špekulira se kako će Barcelona Bayernu morati isplatiti oko 50 milijuna eura na ime odštete. Poljak isto toliko vrijedi prema ‘Transfermarktu’, a posljednji put cijena mu se ažurirala krajem prosinca.

Lewandowski je također jedan od onih zvijezda za koje su godine samo broj, a svemu tome svjedoči čudesna statistika. Naime, Robert je ove sezone postigao čak 45 golova u svim natjecanjima.

SENZACIJA DANA: NEWCASTLE UNITED KUPUJE PSG-OVU ZVIJEZDU ZA 238 MILIJUNA EURA!?

Komentari

komentara

« Povratak