TRANSFER SE IPAK NIJE DOGODIO: Dinamo je htio pustiti Livakovića, ali on nije bio zainteresiran…

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te član Dinama, Dominik Livaković, bio je veliki favorit za izlazni transfer ove zime. Međutim, to se ipak nije dogodilo.

Barem ako gledamo lige Petice gdje vratar poput Livakovića svakako zaslužuje braniti. Livi je apsolutno oduševio na Svjetskom prvenstvu u Kataru, bio je najveći hrvatski junak koji je Vatrene obranama jedanaesteraca i briljantnom partijom protiv Brazila odveo u polufinale. I prema mnogima je trebao biti proglašen najboljim vratarom.

Na Transfermarktu mu je skočila cijena na 14 milijuna eura, a gotovo svaki dan smo mogli vidjeti razne transfer špekulacije kako je na radaru Bayerna, Manchester Uniteda, Ajaxa, Villarreala i mnogih drugih europskih klubova.

Međutim, Livaković je i ovog prijelaznog roka ostao u plavom domu. Propustio je još jedan prijelazni rok, iako je imao upaljeno zeleno svjetlo, naravno uz ispunjenje ugovorne klauzule.

Kako prenose Sportske novosti, Dinamo je dobio samo dvije konkretne ponude za svog vratara, prije neku godinu od Montpelliera koja je prvo iznosila 6,5 milijuna eura, a kad je odbijena stigla je povećana koja se zaustavila na 9 milijuna eura. Međutim, i ta je odbijena.

Druga je bila ona od Nottingham Foresta, ta je bila isporučena ovog zimskog mercata i iznosila je 7 milijuna eura. Također je odbijena, jer Dinamo ga ne želi prodati ispod ugovorne klauzule od 10 milijuna. Navodno niti Livi nije bio previše zainteresiran za odlazak u redove “šumara”.

U zadnjim danima prije zaključenja zimskog mercata u ligama Petice pojavila se informacija da bi Monaco mogao poslati ponudi od traženih 10 milijuna, međutim, to se nije dogodilo.

Komentari

komentara

« Povratak