TRANSFER U ZADNJI TREN: Ante Rebić ima novi klub!

FOTO:

Prema pisanju talijanskih i njemački medija izgleda kako je sve spremno za odlazak Ante Rebića iz Eintracht Frankfurta. Nova destinacija nalazi se u Italiji.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac trebao je potpisati za Inter, ali poznati klub cijelo vrijeme je odugovlačio i zbog toga je posao propao. Međutim, u cijelu priču uključio se AC Milan te prema pisanju Sky Sportsa Ante je već na putu tamo gdje bi trebao obaviti liječnički pregled.

Također, transfer bi trebao biti završen za 25-30 milijuna eura, ali tek sljedećeg ljeta kad će ga Milan moći otkupiti ovisno o njegovom učinku, što znači da bi Rebić na San Siro trebao stići na jednogodišnju posudbu.

Talijani tvrde kako se Ante odlučio za Milan zbog poziva legendarnog Zvonimira Bobana koji je od ovog ljeta opet u klubu nakon mnogo godina. Boban, zajedno sa Maldinije, pokušava vratiti stari sjaj ovog palom velikanu. Rebića očekuje zanimljiva borba u ofenzivnom dijelu Milana.

U dva kola Milan je osvojio tri boda, izgubili su od Udinesea 1:0, a jučer su slavili protiv Brescije pa tako barem ublažili loš uvod u sezonu.

ZAŠTO JE UOPĆE DOLAZIO? ATALANTA POTJERALA IGRAČA NAKON SAMO 20 DANA!

PIŠEMO PROPALO: PREDSJEDNIK BARCELONE RAZOČARAO NAVIJAČE!

Komentari

komentara

« Povratak