TRANSFER U ZADNJI TREN: Hajduk predstavio novog napadača!

FOTO:

Ivan Bulos novi je igrač Hajduka! Ovaj 26-godišnji napadač koji vuče hrvatske korijene na Poljud stiže u posljednjim satima prijelaznog roka iz Deportivo Municipala, a sa splitskim klubom potpisao je ugovor na jednu godinu s opcijom produljenja na još jednu.

“Dolaskom Bulosa posljednjeg dana prijelaznog roka definirali smo momčad za buduće razdoblje. Riječ je o igraču s kojim ćemo dobiti na širini igračkog kadra u napadačkom dijelu momčadi. Željeli smo napadača koji je drukčiji profil i drukčijih karakteristika u odnosu na ono što imamo trenutno u kadru. Gledali smo na to da bude u okviru naših financijskih mogućnosti, a da dobijemo igrača koji će biti jedna opcija više u ofenzivnom dijelu momčadi. Nadam se da će svoju prigodu iskoristiti na najbolji mogući način”, istaknuo je sportski direktor Saša Bjelanović.

U karijeri je igrao za Sporting Cristal, Standard Liege, Sint Truiden, Universitario, Deportivo Municipal i O’Higgins, a upisao je i dva nastupa za peruansku reprezentaciju. Bulos vuče hrvatske korijene. Naime, njegova baka je rođena u Rijeci, a davno se odselila u Peru, gdje živi i danas.

“Čim sam došao u Split uvjerio sam se koliko ljudima znači ovaj klub. Bio sam na derbiju prije nekoliko dana, gledao sam s tribina i osjetio nevjerojatnu strast i emociju. Želim biti dio ovog kluba, opravdati povjerenje koje sam dobio i pomoći svojoj momčadi da ostvari što bolje rezultate”, kazao je Bulos nakon potpisa za Bijele.

TRANSFER U ZADNJI TREN: ANTE REBIĆ IMA NOVI KLUB!

MAJSTORE, VRATI SE BRZO: Evo gdje Marko Pjaca odlazi na posudbu!

Komentari

komentara

« Povratak