TRANSFERMARKT AŽURIRAO CIJENE U HNL-u: Zvijezdi Dinama pala cijena! Evo tko najviše vrijedi…

FOTO:

Ugledni njemački portal Transfermarkt odlučio je baš danas ažurirati cijene kada je u pitanju naš HNL. Dinamo je i dalje na vrhu (98 milijuna eura), pa slijede Hajduk (49.7), Rijeka (26.8), Lokomotiva (19.9), Osijek (18.1)….

Što se tiče Dinama, Josip Šutalo je i dalje najvrijedniji nogometaš u HNL-u. Njegova cijena ostala je ista kao krajem prošle godine (18 milijuna eura). Najveći porast doživio je supertalentirani Martin Baturina koji sada vrijedi čak 15 milijuna eura, a zimus mu je cijena bila na 6,5 milijuna eura. Dobre partije digle su cijenu i Ivanušecu koji sada vrijedi 12 milijuna eura. A ovo ažuriranje neće po dobrome pamtiti kapetan Dominik Livaković koji je doživio pad od dva milijuna eura pa tako sad vrijedi 12. Cijene su pale Petkoviću (5 milijuna eura), Dini Periću (4,5) i Bošku Šutalu (3,5).

Što se tiče Hajduka na prvom mjestu je i dalje Livaja, ali njegova cijena je ostala ista (8 milijuna eura). Zanimljivo, vrijednost je pala Krovinoviću (4,5 milijuna eura) i Awaziemu (3,5). Porast su doživjeli Pukštas i Benrahou (obojica 3 milijuna eura). Cijena je malo digla napadaču Mlakaru i vrataru Lučiću dok je ostatak ekipe uglavnom vidio pad svoje vrijednosti.

Na trećem mjestu je Rijeka, a kod njih je na vrhu napadač Matija Frigan kojeg povezuju s velikim ovoljetnim transferom. On sada vrijedi 3,5 milijuna eura. Pola milijuna manje vrijedi Veldin Hodža. Cijene su porasle Labroviću, Selahiju, Veigi, Ampemu i Bandi.

A kod ostalih klubova vidimo da je Lokomotiva prestigla Osijek po vrijednosti. Kačavenda je i dalje na 4,5 milijuna eura. Kod Osijeka Žaper je ostao na tri, a Mierezu je porasla cijena na 2,5 milijuna eura. Braniču Barišiću cijena je sada dva milijuna eura.

Velike promjene doživjela je i Gorica pa je tako sada Prširu cijena 2,5 milijuna eura. Kod Varaždina na prvom mjestu je Tonio Teklić koji vrijedi 1,5 milijuna eura, a Fran Brodić jedan milijun. Kod Istre na milijun eura došli su Caseres i Bakrar. U Slaven Belupu Arber Hoxha sada vrijedi 900 tisuća eura, a Ante Crnac sto tisuća manje.

Komentari

komentara

« Povratak