TRANSFERMARKT: Vatrenima naglo porasle cijene, evo koliko sada vrijedi reprezentacija!

FOTO:

Ugledni njemački portal za vrijednosti igrača, Transfermarkt, napravio je najnoviji „update“ cijena uoči Europskog prvenstva. Prema viđenom, cijene su naglo skočile glavnim igračima Dinama, dok su nekim hrvatskim vedetama neočekivano pale.

Vratar Dinama Dominik Livaković sada vrijedi 15 milijuna eura, a vrijedio je dva milijuna manje, Joško Gvardiol je sa 16 milijuna eura skočio na 19 milijuna, a Luka Ivanušec napravio je najveći skok od svih hrvatskih reprezentativaca i sada vrijedi 13.5 milijuna eura u odnosu na 5.5 milijuna koliko je vrijedio do sada. To je ujedno rast cijene od čak 200 posto, što je ipak veliko iznenađenje.

Cijene su porasle i Mislavu Oršiću te Bruni Petkoviću, koji su ranije vrijedili 7.5 milijuna i 11 milijuna eura, a sada vrijede po 12 milijuna eura. Narasla je vrijednost i napadaču Anti Budimiru koji sada vrijedi osam milijuna eura, Borni Barišiću koji košta šest milijuna eura, zatim rastao je i Josip Juranović na 2.5 milijuna eura, te Mile Škorić na 1.8 milijuna i Simon Sluga na 1.5 milijuna eura.

Andrej Kramarić je odigrao sjajnu sezonu i zabio čak 25 pogodaka za svoj Hoffenheim, ali sada vrijedi 28 milijuna eura umjesto dosadašnja 32 milijuna. Najskuplji HR nogometaš je nedavni osvajač Lige prvaka, Mateo Kovačić, kojeg TM cijeni na 45 milijuna eura, slijedi Ante Rebić (32 milijuna) te Nikola Vlašić (okruglih 30 milijuna eura). Hrvatskih 26 igrača na popisu za Euro trenutno vrijedi 375,8 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak