TRAŽE NOVU POBJEDU: Evo što je trener Dinama rekao na presici uoči derbija!

FOTO:

Hajduk i Dinamo sutra će opet odmjeriti snage, ali ovog puta radi se o polufinalu hrvatskog kupa. Susret je najavio Sergej Jakirović, trener Dinama.

“Najbitnije od svega da smo uzeli tri boda, pogotovo nakon dugo vremena što nismo dobili tamo. U najvažnijem trenutku se dogodila pobjeda i s više optimizma gledamo na prvenstvo. Blizu smo, svatko ima svoju računicu, dok je matematika u igri, moraš igrati na pobjedu. Regenerirali smo se jučer, danas imamo taktički trening i večeras putujemo. Igra se za finale, želimo finale i moramo odigrati bolje nego u prošloj utakmici i tako ćemo se postaviti”, započeo je Jakirović.

Novinara je zanimalo kakvog protivnika očekuje sutra na Poljudu:

“I Hajduk cilja pobjedu, ali psihološki trenutak je sada na našoj strani. Oni će tražiti iskupljenje i očekujemo zanimljivu utakmicu. Ovaj je derbi bio otvoreniji nego raniji. Ima nas nekoliko rovitih, u Kupu može samo 20 u zapisnik, pa moramo balansirati dobro za svaku liniju…”

Ovaj Kup još je važniji u smislu europskih natjecanja? ” Sve je važno. Nismo dugo osvojili Kup i još igramo derbi koji je stvar prestiža. Europa u financijskom smislu donosi puno.”. Na kraju se trener Dinama dotaknuo novog stranog suca koji će sutra biti u akciji:

“Sudio mi je on već dok sam bio u Zrinjskom protiv Šerifa prvo pretkolo Europske lige. Sudi najveće derbije u Italiji, jako dobar sudac i vjerujem da će biti na razini”

Komentari

komentara

« Povratak