TRAŽI SE OSVETA: Salah poslao vatrenu poruku Real Madridu!

FOTO:

Egipatski velemajstor, Mo Salah, ne pamti po dobrome finale Lige prvaka 2018. godine kada je Liverpool izgubio od Real Madrida.

Salah je taj susret završio nesretno jer se ozlijedio još u prvom poluvremenu nakon okršaja sa Sergijom Ramosom. Kasnije se taj dvoboj nastavio i nakon utakmice pa je tako dobar dio strane Liverpoola otvoreno optuživao Ramosa kako je to napravio namjerno da bi oslabio Liverpool. No, Salah je odmah iduće godine osjetio slast osvajanja Lige prvaka. Međutim, finale iz 2018. godine očito nije zaboravio samo tako.

Egipćanin Salah oglasio se na društvenim mrežama odmah nakon što je Real ušao u finale. “Imamo neke račune za raščistiti”, napisao je.

Salah se referira na finale Lige prvaka 2018., kada je Real Madrid slavio protiv Liverpoola 3:1 u Kijevu. Salah je bio prisiljen napustiti teren u 30. minuti nakon grubog starta tadašnjeg Realovog kapetana Sergija Ramosa, a u finalu se katastrofalnim reakcijama istaknuo Liverpoolov golman Loris Karius.

Rio Ferdinand oduševljen je Salahovim stavom. “Sviđa mi se to. Iskren je i direktan. Nekada pitate igrače i oni ne znaju što da vam odgovore. On ima nezavršen posao s Realom. Morao je tada izaći zbog Ramosovog starta. To u njemu još gori i želi slaviti protiv momčadi koja ih je tada pobijedila. Sretno mu”, rekao je Englez.

Komentari

komentara

« Povratak