TREBAJU LI OSTATI U KLUBU? Trojici hajdukovaca istječe ugovor na kraju sezone!

FOTO:

Posve je jasno kako će Hajduk Split morati napraviti golemi remont u svlačionici zbog nestvarnog raspada u samom finišu prvenstva. Bijeli su trenutno na čak pet poraza u nizu (jedan u kupu te četiri u prvenstvu).

Još uvijek aktualni osvajač hrvatskog Kupa barem je napravio promjene izvan zelenog travnjaka. Naime, NO kluba otpustio je predsjednika Jakobušića, glavnog trenera Karoglana i sportskog direktora Nikoličiusa. A sada se mnogi pitaju tko će uopće biti u klubu sljedeće sezone.

Na posudbi je trojka Perišić, Brekalo i Kleinheisler, ali samo je poznato da će Perišić odmah nakon isteka posudbe i ugovora s Tottenhamom, odmah potpisati novi ugovor s Hajdukom ili je to čak vjerojatno i napravljeno početkom godine. Što se tiče Brekala i Kleinheislera, njih dvojica će istekom posudbe napustiti klub.

Od ostalih igrača koji bi mogli otići su Vadis Odjidja-Ofoe, Dino Mikanović i povremeni kapetan ekipe Nikola Kalinić. Odjidja-Ofoe je stigao ljetos kao igrač s velikim pedigreom, ali nije se nametnuo.

Ovom trojcu pak istječe ugovor s klubom, a navijači nemaju ništa protiv njihovog odlaska. Tek neke šanse za ostanak daju se samo Kaliniću..

Komentari

komentara

« Povratak