TREBAO JE BITI NASLJEDNIK OLMA: Evo gdje je otišao Robbie Burton!

FOTO:

Kada je početkom 2020. godine iz Arsenala u Dinamo stigao mladi Robbie Burton, mnogi su se prisjetili kako je Dani Olmo stigao u Maksimir iz Barcelone.

Zanimljivo, nešto ranije te 2020. Dani Olmo će napraviti fantastičan transfer u RB Leipzig gdje igra još uvijek na visokoj razini. S druge pak strane za Burtona se ipak ne može reći kako je zadovoljio struku u Dinamu.

Ipak, unatoč svemu upisao je 17 nastupa za prvu momčad Dinama, ali tu ima dosta ulazaka s klupe te se ne može reći kako je bio prvotimac. Kasnije je išao na šestomjesečnu posudbu u Istru gdje je upisao samo jedan nastup, a razlog je ozljeda ligamenata.

A sada je otišao na novu posudbu. Naime, Robbie Burton postao je novi igrač Shamrock Roversa, poznatog irskog prvoligaša. Velški veznjak, koji je u Dinamo stigao iz Arsenala, bio je nezadovoljan statusom te je odlučio da je najbolje da ode potražiti minutažu u drugi klub.

“Jedva čekam da počnem igrati”, napisao je Burton na svoj Instagram, na kojem je objavio fotografiju sa šalom Roversa.

Dodajmo kako je Shamrock priredio pravu malu senzaciju u drugom pretkolu Konferencijske lige gdje su dva puta svladali škotski Motherwell FC. Bilo je 1:0 i 2:0 za Irce. A sada ih u trećem pretkolu očekuje okršaj protiv norveškog Vikinga.

Komentari

komentara

« Povratak