TREĆI PUT NEĆE ODBITI: Jose Mourinho otkrio koga je čak dva puta odbio!

FOTO:

Portugalski velikan, Jose Mourinho, baš i ne može biti previše zadovoljan kako mu izgleda trenerska karijera u posljednje vrijeme s obzirom da je dobivao otkaze u Tottenhamu i Romi.

Bez posla je od 16. siječnja kada je najuren u glavnom gradu Italije zbog loših rezultata. Dok čeka novi posao, trofejni portugalski trener bavi se raznim aktivnostima, pa je tako, između ostaloga, u intervjuu za korejski EA Sports govorio o svojoj karijeri. Dobio je i pitanje koju bi reprezentaciju volio voditi.

“Portugal, mislim da je to normalno. Dva puta je bila prilika da sjednem na tu klupu, ali nisu stizale u najboljem trenutku. Odlučio sam ostati u Rimu, emocije su me preuzele i mislim da sam pogriješio. Portugal ima vrlo jaku momčad, jednu od najboljih reprezentacija na svijetu”, rekao je Mourinho i dodao:

“Međutim, osjećao sam se sjajno s Giallorossima, i s navijačima i s gradom. Zbog toga nisam htio prihvatiti ponudu. Ako dobijem treću priliku da treniram reprezentaciju svoje zemlje, iskoristit ću je.”

Podsjetimo, aktualni izbornik portugalske reprezentacije je Španjolac Roberto Martinez, koji je na tom mjestu od siječnja 2023. godine, kada je naslijedio Fernanda Santosa.

Komentari

komentara

« Povratak