TRENER DINAMA POTVRDIO: “Tražimo igrače na dvije pozicije…”

FOTO:

Zagrebački Dinamo u nedjelju je na gostovanju kod Rijeke potvrdio još jedan naslov prvaka. Modrima je to već 22. titula u HNL-u.

Povodom novog trofeja trener Dinama, Damir Krznar, odradio je intervju za klupsku stranicu. Dinamo želi sezonu završiti dvostrukom krunom:

“Sada nam je Kup prioritet. Koristit ćemo u prvenstvu igrače koji i nisu toliko igrali. Već protiv Varaždina bi mogao zaigrati mali Šaranić, pa i Baturina, Vasilj ili Barišić.Oni su to zaslužili čim su dio Dinamove svlačionice. Isprobavat ćemo i neke taktičke varijante. Uoči nove sezone imat ćemo tek tri utakmice provjere, počinjemo već od prvog pretkola”, najavio je Damir Krznar.

Nakon toga je rekao nešto i o kadrovskoj križaljci: “Dinamo je veći dio posla napravio u zimskom prijelaznom roku. Već smo pokrili većinu toga što nam treba. Može se javiti i jača potražnja za dva igrača na dvije određene pozicije. Neću vam otkriti koje su to pozicije. Ne daj bože ili daj bože, ovisno o tome kako gledate na to, možda bude i odlazaka. Ali budite uvjereni da u bilježnicama naših skauta ima vrlo zanimljivih igrača. Mogu vam reći i da nam je želja da Mišić ostane.”

“Dinamo je mjesto gdje je stres uvijek prisutan. Ali on nas ne ograničava, tjera nas više, bolje i jače. Meni je nova uloga bila teža, ali plod koji smo ubrali na kraju pokrije sve te žrtve. Bilo je lijepo danas se probuditi. Teško je reći je li ovo najbolja sezona u povijesti, nezahvalno je uspoređivati generacije čak i 10 godina unazad, a kamoli s onom iz 1963. ili 1967. godine. Ali pod uvjetom da osvojimo kup, bit će sigurno jedna od najuspješnijih sezona u povijesti”, odgovorio je Krznar na pitanje je li ovo najbolja sezona u povijesti kluba.

Ostaje za vidjeti kako će Modri reagirati na tržištu s obzirom da postoji golemi interes za mnoge igrače…

Komentari

komentara

« Povratak