TRENER HAJDUKA NAJAVIO NOVI DERBI: Evo što je poručio uoči derbija u Kupu!

FOTO:

Trener Hajduka, Mislav Karoglan, najavio je sutrašnji dvoboj protiv Dinama (19:00). Ovog puta radi se o polufinalu hrvatskog Kupa. Drugi par čine Lokomotiva i Rijeka.

Odmah na startu Karoglan je otkrio na koga ne može računati sutra: “Melnjak i Žaper su out, Uremović i Livaja upitni. Kostur momčadi je cijelo vrijeme out i to se vidi. To je kao Dinamu Petković ili Rijeci Selahi. Uremović je za mene ponajbolji u ligi, isto i Melnjak. Livaja i Kalinić su bili planirani da igraju zajedno pa nisu uspjeli. To je peh. I ovu utakmicu ćemo biti bez dobrog dijela nositelja igre. Za stopere, vidjet ćemo što je raspoloživo….”

Navijači sutra očekuju kako će Josip Brekalo započeti susret, a trener je to praktički i potvrdio: “Imat će sutra svoju minutažu. Bila je procjena da nije na 100 posto nakon Zrinjskog. On će potvrditi svoju klasu, u prošlom derbiju mu je falio određen postotak, i on sam to zna. Perišićevo stanje pratimo iz dana u dan.”

Jednog novinara zanimalo je kako teku pripreme za srijedu te vježba li momčad penale: “Imali smo kratak sastanak i dobar trening jučer. Nisu momci bili toliko razočarani, smatraju da su zaslužili više i da rezultat bude bolji. Penale možeš vježbati, ali utakmica nosi poseban psihološki moment.”

Mislav Karoglan na kraju je prokomentirao činjenicu zašto Hajduk ima loš niz u derbijima:

“Dovoljan je uzorak, utakmice s Rijekom i Dinamom su mogle otići i u drugom smjeru. U prvom mandatu derbiji su mi bili najbolji. Stvari su se sada malo promijenile. Nemam odgovore na sva pitanja, ali u zadnja dva derbija moglo je to završiti i drugačije.”

Komentari

komentara

« Povratak