TRENER HAJDUKA OTKRIO VELIKU VIJEST: Evo hoće li Josip Brekalo i sljedeće godine igrati u Hajduku!

FOTO:

Pravi šok prijelaz vidjeli smo na početku godine kada je Josip Brekalo iznenađujuće iz Fiorentine prešao na posudbu u Hajduk. 25-godišnji ofenzivac trebao je napraviti povratak u Dinamo, ali na kraju je završio u Hajduku.

Brekalo je doveden kao spektakularno pojačanje kako bi pomogao Bijelima da napokon dođu do titule, ali to se ipak nije dogodilo zbog nestvarnog pada koji je započeo sredinom ožujka. Splićani su tada upisali čak pet poraza u nizu čime su izjednačili negativni rekord iz bivše države koji se dogodio prije čak 40 godina.

No, unatoč tome Josip Brekalo se može pohvaliti jako dobrom sezonom. U dresu Hajduka upisao je 14 nastupa te je pritom postigao jedan pogodak uz čak sedam asistencija. Navijači se sada s razlogom pitaju postoje li šanse da Josip ostane na Poljudu i sljedeće sezone. O cijeloj situaciju progovorio je privremeni trener kluba Jure Ivanković:

“Razgovaramo dosta o tome. Svi u klubu želimo da Brekalo ostane s nama. Treba vidjeti kakvi su njegovi planovi”, rekao je o tome Hajdukov trener Jure Ivanković pa istaknuo:

“Vjerujem da postoji mogućnost da ostane i napravit ćemo sve da to tako i bude. “

Komentari

komentara

« Povratak