TRENER HAJDUKA OTVORIO DUŠU: Mislav Karoglan otkrio što je napravio nakon ispadanja u Kupu!

FOTO:

Trener splitskog Hajduka, Mislav Karoglan, najavio je sutrašnji ‘Jadranski’ derbi koji se igra protiv Rijeke na Rujevici.

Splićani se nalaze u iznimno teškoj situaciji jer su nanizali čak tri poraza (dva u prvenstvu i jedan u kupu) te su načeti ozljedama ključnih igrača. Uz to, trener Karoglan otkrio je pred okupljenim novinarima kako je ponudio ostavku u srijedu navečer:

“Smatrao sam da je ostavka moralan čin. Predsjednik smatra da svatko mora nositi svoju odgovornost. Momčad se može podignuti razgovorom, treningom i pozitivnim rezultatom. Imali smo dobar niz neporaženosti, ali i puno ozljeda, to te nitko ne pita. Livaja, Dajaku, Melnjak, Žaper, Uremović… Svi su oni out.

Ali imamo dovoljan broj igrača. Oni imaju u sebi sposobnost da dobiju Rijeku. Treba nam se dogoditi neki klik, neki inat mora proraditi. Bilo je trenutaka u sezoni kad smo mogli preokrenuti, ali nismo. Mogao bi nam se takav klik dogoditi u Rijeci, da preokrenemo sezonu. Imamo spoj mladosti i iskustva, siguran sam da će momci ostaviti sve na terenu”, rekao je Karoglan.

“Mislim da će Rijeka agresivno ući prvih 20 minuta i moramo na to biti spremni. Rijeka ima intenzitet i brzinu, ali ne bih previše o njima. Uz dužno poštovanje, fokus je na nama i kako da se vratimo na optimalan nivo.

Kalik je bolje i u konkurenciji je za minute. Do kraja sezone će imati status kakav zaslužuje. Nikola Kalinić je trebao igrati zajedno s Livajom, dozirali smo ga, ali se ozlijedio. Sad se vratio i moramo ga koristiti. Ostali smo samo na njemu kao jedinoj špici. Pukštas je radoholičar, ne znam kakve su snimke izašle. On ima budućnost, ali i stvari na kojima treba raditi”, rekao je trener Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak