TRENER RIJEKE OBJASNIO: “To nas je presjeklo…”

FOTO:

Rijeka je s 1:0 poražena od Real Sociedada u prvoj utakmici grupne faze Europa lige odigranoj na Rujevici u 92. minuti golom Jona Bautiste.

Nakon trenera Sociedada, riječ je dobio domaći trener Simon Rožman koji je bio zadovoljan igrom svoje momčadi usprkos kasno primljenog golu.

“Čestitke igračima, mislim da smo se postavili kako treba i veliko hvala navijačima koji su bili sjajni. Mislim da smo posebno u prvom dijelu jako dobro stajali, a u drugom nas je malo zatekla ozljeda Franka pa smo teško prolazili na njihovu polovicu, dobri su i brzi su, ali mi je malo žao što nismo izdržali do kraja i što nas nije nagradilo. Sve u svemu jedna jako dobra europska utakmica, ništa ne zamjeram igračima. Izgledali smo 60 minuta kako treba, čestitam Realu na pobjedi, a u nama ostaje žal zbog kasno primljenog gola”, rekao je trener Rijeke Simon Rožman pa dodao:

“Nećemo pasti u sljedećim utakmicama, nastavit ćemo u ovom ritmu. Imamo mladu ekipu i imamo ideju, neće biti problema. Jedino mi je žao što nismo uspjeli zabiti. Nadam se samo da su ljudi bili zadovoljni s načinom na koji smo se borili i kako smo igrali. Pokušat ćemo u nekoj od sljedećih utakmica nastaviti u tom ritmu.”

 

Komentari

komentara

« Povratak