TRENER SVE OTKRIO: Hajduk pronašao igrača za budućnost, ali premalo ponudio!

FOTO:

Vodeća momčad HNL-a Hajduk Split ove sezone samo su za jednog igrača morali dati odštetu. U pitanju je 25-godišnji Mihael Žaper koji je došao za milijun eura iz Osijeka.

Bez obzira što su Splićani ovu godinu završili u minusu, predsjednik Lukša Jakobušić uvjerava kako je sve u redu. A i trebalo bi biti s obzirom da u ovu godinu nije proknjižen veličanstveni transfer Luke Vuškovića u Tottenham Hotspur za 13.8 milijuna eura. Tu je i nekoliko zanimljivih imena u prvoj momčadi koji će sigurno napraviti odlične transfere.

Ipak, unatoč svemu, navijači se nadaju kako će doći igrači za budućnost. A čini se kako sportski direktor Nikoličius radi na novom transferu. Naime, prije nekoliko dana hrvatski mediji prenijeli su one s Kosova kako je Hajduk ozbiljno zagrizao za 17-godišnjeg supertalenta Elvira Gashijanija iz Llapija.

Kosovski mediji sada bacaju nove informacije pa tako pišu kako su Bijeli ponudili 200 tisuća eura, ali ta ponuda je odbijena! Njegov trener Tahir Batatina u razgovoru za RTV Dukagjini potvrdio je napise tamošnjih medija i dodao kako su spomenuti iznos odbili.

“Stiglo je nekoliko ponuda. Možemo otkriti i službenu ponudu Hajduka. Razgovaramo s Hajdukom i potrudit ćemo se kako bi Elvir svoju karijeru mogao nastaviti u Hrvatskoj. Ne dogodi li se to u siječnju, otvorena je mogućnost i za ljetni prijelazni rok.

“Prva ponuda je bila 200.000 eura, no odbili smo ju. Želimo veći iznos i postotak od budućeg transfera,“ rekao je.

Podsjećamo, ranije se pisalo kako ovog igrača žele dovesti njemački Stuttgart te jedan od najvećih klubova na svijetu – Juventus.

Komentari

komentara

« Povratak