TRESLA SE BRDA: Evo zašto su Livaja i Subašić dobili samo novčane kazne!

FOTO:

Disciplinski sudac Alan Klakočer razmotrio je cijelu slučaj „Livaja i Subašić“ te odlučio odrezati samo dobre novčane kazne. Iako se po medijima i prema pravilnicima HNS-a spominjala i kazna od nekoliko utakmica ili čak mjeseci suspenzije, ništa od toga nije bilo.

Livaja je dobio 35 tisuća, a Subašić 20 tisuća kuna kazne bez zabrane igranja. Livaja je nakon povratka u Split s derbija protiv Dinama snimljen kako s navijačima pjeva “Mrzim Dinamo, srpsko ime to”, a nakon toga se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj on i Subašić rade isto.

Disciplinski sudac kazne je izrekao na temelju članka 84. Disciplinskog pravilnika, a obojici je kao olakotna okolnost uzeta isprika koju su naveli u svojim očitovanjima nakon indicenta koji se u javnosti vukao danima. Dakle, hrvatske nogometaše je spasila isprika i kajanje zbog neprimjerenih poteza koje su napravili.

Tako će Dambrauskas imati obojicu igrača na raspolaganju za derbi protiv Osijeka u nedjelju. Njihov izostanak bi sigurno bio veliki udarac za Hajduk, pogtovo kada je Kalinić opet morao izaći na poluvremenu protiv Lokomotive.

PA ŠTO MU JE TREBALA ONA IZJAVA? VLAŠIĆ I DINAMOVAC IMALI OKRŠAJ POSLIJE UTAKMICE!

Komentari

komentara

« Povratak