TUCHEL DAO URNEBESNU IZJAVU: Trener Chelseaja prokomentirao skupinu Lige prvaka!

FOTO:

Trener engleskog Chelseaja, Thomas Tuchel, danas je najavio sutrašnji ligaški okršaj protiv Leicestera, a uz to je prokomentirao skupinu E u Ligi prvaka gdje se nalaze AC Milan, Chelsea, Salzburg i Dinamo Zagreb.

Na upit da iznese svoje mišljenje o Chelseajevoj skupini za Ligu prvaka, gdje će igrati s Milanom, zagrebačkim Dinamom i Red Bull Salzburgom, trener Chelseaja Thomas Tuchel se prije svega našalio kazavši da je Mateo Kovačić oduševljen ždrijebom, zbog veze s Dinamom, Milanom i Austrijom.

“Moramo biti brzi s ulaznicama za gostovanja jer obitelj Matea Kovačića kupuje sve ulaznice jer igramo u Austriji, Hrvatskoj i njegovom bivšem gradu kada je igrao za Inter, a mi igramo s AC Milanom”, rekao je u šali.

Mateo je rođen u Linzu, kasnije se preselio u Zagreb gdje je igrao za Dinamo, a nakon toga za milanski Inter.

“Mislim da on kupuje sve ulaznice koje su dostupne, tako da je ovdje fokus na našim igračima da nabave ulaznice za obitelj i prijatelje!”, našalio se Tuchel.

“Uvijek je teška skupina u Ligi prvaka, nikada nije bila lagana, ne zanimaju me imena ni lige, uvijek sam iskusio samo teške skupine. Te utakmice su teške jer je to teško natjecanje, drago mi je da ćemo igrati s momčadima i na stadionima gdje nismo igrali”, zaključio je.

Komentari

komentara

« Povratak