TUGA JE GOLEMA: Evo što je Ronaldo objavio nakon ispadanja od Francuske!

FOTO:

Reprezentacija Francuske pobijedila je Portugal na penale u četvrtfinalu Europskog prvenstva.

Utakmica je u regularnom vremenu završila bez pogodaka, kao i u pola sata produžetaka. U raspucavanju s bijele točke Francuska je pobijedila 5:3. U polufinalu je čeka Španjolska, koja je u produžecima bila bolja od Njemačke 2:1.

Cristiano Ronaldo (39) odigrao je svih 120 minuta protiv Francuza i pogodio penal u raspucavanju, no, na njegovu žalost, nije uspio na ovom turniru zabiti gol iz igre i postati najstariji igrač kojem je to uspjelo. Taj rekord pripada Luki Modriću.

Ronaldo je za Portugal igrao na svakom Euru od 2004. (finala) do danas, a 2016. je u Francuskoj osvojio naslov prvaka Europe. Mnogi su očekivali da će se legendarni nogometaš nakon ispadanja od Francuske oprostiti od reprezentativnog nogometa. No poruka koju je poslao preko Instagrama daje naslutiti da još nema tu namjeru.

”Željeli smo više. Zaslužili smo više. Za nas. Za svakog od nas. Za Portugal. Zahvalni smo za sve što ste nam dali i za sve što smo do sada postigli. Na terenu i izvan njega. Siguran sam da će sve ovo što smo ostavili u nasljeđe biti cijenjeno i da ćemo sve to nastaviti graditi. Zajedno”, poručio je Ronaldo, koji je od 2003 za Portugal odigrao 212 utakmica i zabio 130 golova.

Komentari

komentara

« Povratak