TUGA MEĐU BIJELIMA: Evo što je trener Hajduka rekao nakon remija u Koprivnici

FOTO:

Hajduk je otišao u goste Slaven Belupu s namjerom da dođe do nova tri boda, ali na kraju smo vidjeli utakmicu bez golova. Utakmicu je na konferenciji za medije prokomentirao Hajdukov trener Valdas Dambrauskas.

“Naravno da nismo zadovoljni. Osjećamo se kao da smo izgubili. Trebaju nam tri boda. Nemam zamjerki igračima. Odigrali smo tri utakmice ovaj tjedan u kojima smo morali pobijediti. Prve dvije i jesmo dobili, ali nismo uspjeli na zadnjoj prepreci. Nismo imali dovoljno energije, entuzijazma. U ovakvoj utakmici bi jedan gol bio dovoljan, no, nažalost, nismo došli do njega”, započeo je Dambrauskas.

“Dobro smo predvidjeli kako će Slaven igrati. U prvom poluvremenu je lopta stalno bila u zraku, ekipe iz nižih engleskih liga bi bile ponosne na ovu utakmicu. Bila je to samo borba, borba i borba”, dodao je.

“Neki igrači su bili suspendirani, a neki ozlijeđeni, no to nije izlika. Mi smo došli pobijediti, a izostanci nisu krivi što to nismo uspjeli. Nismo pronašli završni udarac kad smo stvarali prilike. Danas je bio jedan od onih dana kad pogodite stativu, a lopta ne uđe u gol, nego se odbije van”, zaključio je trener Hajduka.

 

Komentari

komentara

« Povratak