TUGA MEĐU SIMPATIZERIMA DINAMA: Legendarni Georg Koch ima rak!

FOTO:

Svaki navijač zagrebačkog Dinama itekako dobro zna tko je bio Georg Koch, sjajni njemački vratar koji je bio u Maksimiru tijekom sezone 2007/08.

Koch je u Dinamo došao iz MSV Duisburga kao prvi vratar. Praktički odmah je postao velika faca među navijačima, a u Dinamu se zadržao samo jednu sezonu. Nakon toga je u ljeto 2008. godine prešao u Rapid Beč.

Nažalost, iz Njemačke nam dolaze loše vijesti kada je u pitanju Georg. Naime, danas je ovaj 52-godišnjak u intervjuu za njemački Bild otkrio je da ima rak u terminalnoj fazi i da su mu liječnici rekli da će uskoro umrijeti.

“Bolest je neizlječiva, umrijet ću. Liječnici su mi prije godinu dana rekli da imam šest mjeseci života, ali još sam tu. Volio bih pogledati još po jednu utakmicu svakog kluba u kojem sam igrao”, rekao je Koch u emotivnom razgovoru i dodao:

“Ima dana kad mi se čini da bih mogao iščupati drvo. Tad hodam satima, a ima faza kad se osjećam jadno i ne ustajem iz kreveta. Za stvari za koje mi je inače potrebno pet sekundi, tada mi treba pola minute. Ali borim se i ne kukam, to nikad nije bio moj stil.”

Komentari

komentara

« Povratak