TUGA U ENGLESKOJ: Iznenada preminuo nogometaš. Imao je samo 28 godina…

FOTO:

Mason Peddle, nogometaš engleskog niželigaša Portchestera, iznenada je preminuo u 29. godini, objavio je klub. Uzrok smrti nije poznat.

“Svi u AFC Portchesteru šokirani su i tužni nakon što su čuli vijest o smrti Masona Peddlea – kapetana naše momčadi mlađe od 23 godine. Naše misli i sućut idu njegovoj obitelji i prijateljima u ovom teškom trenutku. Klub će učiniti sve što može kako bi podržao njegovu obitelj”, napisali su u tvitu.

Prijatelji i bivši suigrači opisuju ga kao vrhunskog tipa. – Naš kapetan, suigrač i prijatelj. Jako ćeš nedostajati svima u klubu, ne samo ovim mlađima. Naš kapetan i veliki karakter u otočkoj i okolnoj nogometnoj zajednici. Utjecao je na mnoge i njegovim će putem nesumnjivo nastaviti mnogi kojima je pomogao – kazao je Mark Dugan, njegov trener.

Jedan od njih, John Madden, objavio je na stranici GoFundMe inicijativu za novčanu pomoć obitelji preminulog. Cilj mu je skupiti 20.000 funti i jako je blizu tome. Odazvalo se gotovo 500 ljudi koji su, do trenutka objave članka, donirali 19.372 funte.

“Bok, skupljam novac i sva sredstva će ići Masonsovoj obitelji za pomoć u pokrivanju troškova sprovoda. Mason je bio divan dečko s dobrim srcem i dobro poznat. Volio bih podnijeti teret i stres oko njegova ispraćaja kako bih pomogao obitelji u ovom teškom razdoblju”, napisao je.

JEDNA OD NAJVEĆIH KAZNI U POVIJESTI: SRPSKI NAPADAČ DOBIO DRAKONSKU KAZNU!

24sata

Komentari

komentara

« Povratak