TUGA U ITALIJI: Bivši igrač Milana pronađen mrtav u svojem domu!

FOTO:

Tragične vijesti stižu nam iz svijeta nogometa nakon što je bivši mladi nogometaš Milana, Seid Visin (20) pronađen mrtav u vlastitom domu.

Visin je inače rođen u Etiopiji 2000. godine, ali vrlo brzo je preselio u Italiju. Tamo ga je posvojila jedna obitelj, da bi nekoliko godina kasnije stigao u Milan gdje je igrao za mlađe uzraste Rossonera. Kako prenosi talijanska Gazzetta dello Sport, u jednom je trenutku bio i cimer s trenutačnim vratarom Milana Donnarummom.

Također je igrao i za Benevento, ali se 2016. godine odlučio ostaviti velikog nogometa i vratiti kući, gdje se odlučio baviti futsalom u redovima Atletico Vitalice. Upravo iz tog kluba otkrili su na svojem Facebook profilu tragičnu vijest.

– Tvoj osmijeh i neupitni talent će vječno ostati s nama. Danas odlaziš kao što si stigao, ostavljajući nas bez teksta. Zauvijek ćeš ostati upamćen u našoj povijesti, jer, veza između onih koji vole bezuvjetno ostaje vječno.

Također valja istaknuti kako je počast tragično preminulom Visinu odao i rođak poznatog menadžera Mina Raiole, koji je na svojem Instagram profilu objavio fotografiju njih dvojice uz riječi:

– Ostavio si nas sve bez teksta, kao i onda kada smo znali komentirati tvoje poteze. Nisam to smio napraviti, nikada te neću zaboraviti.

Komentari

komentara

« Povratak