TUGA U NOGOMETNOM SVIJETU: Jedan od najvećih nogometaša zbog srca mora završiti karijeru!

FOTO:

U ljeto 2006. godine došao je u Atletico Madrid kao golobradi mladić, a sjajne partije donijele su mu transfer u engleski Manchester City koji je tek bio na početku svoje vladavine. Tamo se potvrdio kao jedan od najvećih napadača u povijesti nogometa.

Da, u pitanju je argentinski napadač Sergio Aguero koji trenutno prolazi pravu kalvariju. Naime, Argentinac se prije desetak dana primio za prsa u susretu protiv Alavesa, legao na travnjak te je morao napustiti teren. Aguero je odmah prebačen u bolnicu, a daljnje pretrage otkrile su, navodno, puno veće probleme.

Catalunya Radio tvrdi da Aguero ima ozbiljnu srčanu aritmiju i da se više ne smije baviti profesionalnim sportom budući da bi opterećenja na utakmicama mogla u najgorem slučaju biti kobna. Vijest katalonskog radija prenijeli su svi španjolski mediji, ali ni Barcelona ni 33-godišnji Aguero se o tome još nisu oglasili.

Sergio Agüero stigao je u Barcelonu ovog ljeta kao slobodan igrač nakon što je deset godina bio član Manchester Cityja. Za taj klub je odigrao 390 utakmica i zabio 260 golova, a za Barcelonu je zabio jednom u pet nastupa.

OVO JE NAJVEĆI KRALJ NA SVIJETU: POGLEDAJTE ŠTO JE OBJAVIO BROZOVIĆ!

Komentari

komentara

« Povratak