TUGA U OBITELJI GATTUSO: Preminula sestra legendarnog nogometaša…

FOTO:

Gennaro Ivan ‘Rino’ Gattuso jedan je od najdražih likova u nogometnom svijetu. Ostvario je fantastičnu nogometnu karijeru igravši za Perugiju, Rangerse, Salernitanu, Milan i Sion.

Veliki ratnik sada uspješno plovi trenerskim vodama, a trenutno je trener talijanskog prvoligaša Napolija. Nažalost po Rina danas je nogometnim svijetom odjeknula jedna vrlo tužna vijest koja se tiče Gattusa.

Naime, vodeći talijanski mediji prenijeli su kako je preminula njegova 37-godišnja sestra Francesca. Nesretna žena hospitalizirana je još u veljači u bolnici Varese. Francesca se osjećala jako loše 3. veljače kada je Gattuso vodio svoj Napoli do pobjede na gostovanju kod Sampdorije.

Legendarni Talijan odmah je napustio Genou kako bi se pridružio voljenoj sestri, koja je hitno operirana te se potom nalazila na intenzivnoj njezi. Francesca je živjela u Gallarateu, malenom gradiću gdje je odrasla obitelj Gattuso.

Gennaro je ovu vijest doznao dok je bio na treningu Napolija, a nogometni svijet danas odaje počast ovog velikom nogometašu koji je često znao dati do znanja kako je ponosan na svoju sestru i općenito na cijelu obitelj. Rino, drži se!

Komentari

komentara

« Povratak