TUGA U ŠPANJOLSKOJ: Od koronirusa umro prosavljeni predsjednik Real Madrida!

FOTO:

Lorenzo Sanz, bivši predsjednik Real Madrida, preminuo je u subotu navečer od koronavirusa. Prije nekoliko dana španjolska je Marca izvijestila da je u bolnicu na intenzivnu njegu prevezen zbog virusa koji je poharao svijet.

Sanz je u bolnicu primljen u teškom stanju i s visokom temperaturom.

Njegovu sinovi Fernando i Lorenzo Sanz jr. obratili su se medijima: “Moj je otac upravo preminuo. Nije zaslužio otići na ovakav način. Izgubili smo jednog od najhrabrijih, najradišnijih i najboljih ljudi koje poznajemo. Njegova obitelj i njegov Real Madrid bili su mu dvije velike ljubavi. Moja majka, moja braća i ja uživali smo u njegovim uspjesima s velikim ponosom. Počivao u miru”, objavio je Lorenzo jr. na Twitteru.

Sanz je imao 76 godina, a predsjednik Kraljevskoga kluba bio je u periodu 1995. – 2000. Madridski je klub za njegova predsjedanja osvojio jednu titulu La Lige i dvije Lige prvaka. Odigrao je krucijalnu ulogu u vraćanju stare slave Real Madridu nakon što je 32 godine bio bez naslova najjačeg europskog klupskog natjecanja. Bio je ključan predsjednik u povijesti slavnoga madridskog kluba.

Komentari

komentara

« Povratak