Turbulencije u plavom taboru: Petev odlazi? Već poznat i nasljednik?!

FOTO:

Nije trebalo dugo čekati, a da počnu špekulacije o odlasku Ivajla Peteva s Dinamove klupe. Nakon očajnog izdanja u posljednjoj utakmici i bolnog poraza na domaćem terenu, od starog rivala, Hajduka, sve je očitije da Bugarin i nije donio puno Dinamovoj momčadi. Dinamo i dalje „kaska“ za Rijekom i sve je očitije da od dvanaestog uzastopnog naslova prvaka Hrvatske neće biti ništa.

Petev „na rubu“

Prošle godine, nakon odlaska Zorana Mamića s klupe Dinama, zagrebački je klub u lipnju dobio naizgled idealno rješenje, trenera purgera – Cicu Kranjčara. Na žalost, idila je kratko trajala, Cico je već u rujnu podnio ostavku, a na vruću je Dinamovu klupu sjeo bivši bugarski reprezentativac Ivajlo Petev. Tad, već u 11. kolu Dinamo je za vodećom Rijekom zaostajao 4 boda. Danas, gotovo sedam mjeseci kasnije, ne samo da Dinamo i dalje „kaska“ za Riječanima, već se razlika povećala na 5 bodova.

S obzirom na izjave nakon jučerašnje utakmice očito je da Petevu nije lako i da se sve teže nosi s pritiskom uprave i javnosti. Do kraja prvenstva je još sedam kola, a Dinamo već u utorak očekuje neugodno gostovanje kod Slaven Belupa…

Novi trener?

Prema glasinama koje dolaze iz modrog tabora, Petev neće još dugo biti na Maksimiru. Iako se iz Dinama još nisu službeno oglasili i iako je u veljači potpisao novi ugovor, očito je da svaki novi kiks znači „kap koja će preliti čašu“.

Po medijima su već počela nagađanja o novom treneru Dinama, a kao jedno od najizglednijih imena spominje se Romeo Jozak! S obzirom da se radi o osobi koja jako dobro poznaje prilike u Dinamu i koja ima potporu uprave, takav rasplet situacije ne bi bio nemoguć.

Podsjetimo, dr. Romeo Jozak je radio kao direktor Nogometne Škole Dinama, odakle je otišao u Hrvatski nogometni savez gdje je obavljao dužnost tehničkog direktora. U veljači ove godine, Jozak se vratio u Dinamo i trenutno je na funkciji sportskog direktora modrih.

https://nogometne-vijesti.hr/hrvatski-nogomet/joan-carrillo-poslao-sjajnu-poruku-upravi-hajduka-pogledajte-sto-rekao-spanjolski-trener/

Komentari

komentara

« Povratak