TURBULENTAN POČETAK HAJDUKOVIH PRIPREMA: Nekoliko iznenađenja u prvoj momčadi, najavljen povratak miljenika navijača?!

FOTO:

U Splitu se jutros okupila momčad s kojom trener Siniša Oreščanin u nastavku godine planira spasiti sezonu. Nekoliko je iznenađenja na popisu igrača s kojima strateg „bilih“ kreće na zimske pripreme.

Pomilovanja, jedno izbacivanje i mogući povratak?

Nogometaši Hajduka danas su se okupili radi početka priprema za nastavak sezone. Najveće iznenađenje je činjenica da je iz prve momčadi izostavljen Said. Ganac će tako od 10. siječnja na pripreme s drugom momčadi.

S druge strane, u prvu momčad je vraćen dvojac poznat po „pršut party“ Stipe Vučur i Andre Fomitschow. Konačan popis igrača s kojima trener Siniša Oreščanin kreće na pripreme izgleda ovako:

Bašić, Batarelo, Beširović, Blagaić, Blažević, Bradarić, Caktaš, Jairo, Delić, Duka, Fomitschow, Gyurcsó, Ismajli, Ivanovski, Juranović, Jurić, Kalik, Kovačević, Kreković, Ljubić, Mikulić, Nejašmić, Palaversa, Lua Pasariček, Pršir, Sahiti, Šego, Teklić, Tudor, Vučur i Vušković.

Osim navedenih igrača, momčadi će se u petak pridružiti Hamza Barry i Borja Lopez. Bassel Jradi se očekuje u Splitu tek u drugoj polovici mjeseca dok je Josip Posavec izostavljen zbog bolesti.

Zanimljivo, pojavila se informacija o povratku miljenika Torcide, Francka Ohandze. On je prošle zime napustio Poljud i preselio u Kinu. Prije nekoliko dana je postao slobodan igrač, a splitski je klub navodno već uspostavio kontakt s njim. Problem bi mogla biti tek činjenica da se Kamerunac u Kini „razmazio“ plaćom od oko 100 tisuća eura mjesečno!

OVO JE MOGAO I PREŠUTJETI: Francuski stoper priznao kako nije znao protiv koga igra finale SP-a!

Komentari

komentara

« Povratak