TURCI OBJAVILI VELIKU VIJEST: Dinamo prodao Brunu Petkovića!

FOTO:

Bruno Petković ovog ljeta napušta Dinamo, nakon što nije dogovorio produljenje ugovora koji mu traje do kraja sljedeće sezone. Napadaču hrvatske reprezentacije nova uprava Dinama ne želi dati plaću koliku traži. Navodno je riječ o 1.2 milijuna eura po sezoni.

Karijeru će Petković, tvrde turski mediji, nastaviti u Trabzonsporu kod Nenada Bjelice. Upravo je Bjelica 2018. godine doveo Petkovića u Dinamo iz Bologne za milijun eura.

Tjednima su trajali pregovori Dinama i Trabzonspora. Turci su nudili milijun i pol eura za 28-godišnjeg napadača, a hrvatski prvak je tražio pet milijuna eura. Sada turski novinar Onur Nizamoglu javlja da je Dinamo pristao prodati Petkovića za dva i pol milijuna eura kako sljedeće godine ne bi otišao besplatno, prenosi vijest Index.hr.

Bjelica je prošli tjedan komentirao potencijalno dovođenje Oršića i Petkovića. “Otkako sam došao, vidim po medijima da nam stiže 25 hrvatskih igrača. Neke od njih je nemoguće dovesti, a puno se imena spominje. Radio sam s tim igračima u Zagrebu. To su hrvatski reprezentativci, igrači koji su imali svoju ulogu u osvajanju svjetske bronce.

Oršić je igrao u utakmici za treće mjesto i postigao pogodak. Petković je isto bio dio te priče. Pregovara se, ali nemoguće je dovesti neka imena o kojima se piše. Ove igrače neće biti lako dovesti”, rekao je Bjelica.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak