TURSKI MEDIJI OBJAVILI: Evo za koji iznos Livaković može otići iz Fenerbahčea!

FOTO:

Turski mediji već tjednima pišu kako je Livakovićeva budućnost u turskoj pod velikim upitnikom. Prvi vratar naše reprezentacije bio je sretan i zadovoljan u klubu sve do sramotnih nereda koji su se dogodili nakon derbija kod Trabzonspora.

Podsjećamo, našem vrataru se u devetoj minuti sudačke nadoknade ukazivala se pomoć i u tom ga je trenutku netko s tribina nepoznatim predmetom pogodio u glavu. Glavni sudac je ubrzo označio kraj, a igrači Fenerbahčea počeli su slaviti pobjedu. Potom su navijači Trabzonspora s više strana utrčali u teren i napali suparničke nogometaše, pri čemu je jedan od huligana udario Livakovića šakom u glavu.

Danas pak turski mediji pišu kako je Livakovićev agent zatražio od Fenerbahčea da mu se kaže pod kojim ga uvjetima može odvesti iz Fenera. Iz kluba su javili kako su spremni Hrvata pustiti za čak deset milijuna eura.

Agenta je to izgleda šokiralo, ali objašnjenje je sljedeće: Iz kluba su poručili da nije isto prodavati igrače iz Fenerbahčea i Dinama te tako objasnili razliku u cijeni.

Komentari

komentara

« Povratak