TUTTOSPORT: Mandžukićev menadžer otkrio u kojoj ligi hrvatski napadač želi igrati!

FOTO:

Ne, ovo nije još jedna o vijest o tome da Mario Mandžukić prelazi u novi klub…Bivši napadač Vatrenih i svjetski doprvak iz Rusije samostalno trenira već pola godina i zasada je slobodan igrač. Tijekom ljeta i nakon početka sezone Mandžu povezivalo s mnogim europskim momčadima, ali prema riječima menadžera Ivana Cvjetković to je bilo daleko od istine.

“Mario se želi vratiti na teren. Trenira ozbiljno, kao što je uvijek to i činio. U Zagrebu je, trenira i posve je spreman. Čeka pravu ponudu, klub koji ga doista želi. Vjeruje da opet može odlučivati utakmice. Bilo je ponuda koje je odbio jer nije bio siguran da ga taj klub stvarno želi. Također, bilo je dosta i lažnih vijesti, pisalo se o interesima klubova koji ga nikad nisu kontaktirali.” – rekao je Cvjetković u razgovoru za talijanski Tuttosport.

Iz prvaka Juventusa nije otišao u najsretnijim okolnostima, trener Sarri ga je odmah otpisao, navijači Stare dame i dalje žele da se vrati u Torino. Međutim, Cvjetković tvrdi da o prošlosti ne razgovaraju tako da je njihov razlaz prava misterija.

Za kraj je otkrio u kojoj Ligi petice bi se Mario savršeno snašao.

“Ne znam hoće li opet igrati u Italiji, on je rođen da igra u Premier ligi, ali nikad nije dobio pravu šansu. Sad je 200 posto spreman!” – tvrdi za našeg 34-godišnjeg centarfora.

Komentari

komentara

« Povratak