TUTTOSPORT TVRDI: Tri poznata kluba iz velike lige žele Ivana Jurića za trenera!

FOTO:

48-godišnji ugledni hrvatski trener, Ivan Jurić, potvrdio je prije nekoliko dana kako će na kraju sezone napustiti Torino. I to nakon tri godine.

Jurić, rođeni Splićanin koji je trenersku karijeru izgradio u Italiji, velika je želja navijača Hajduka, koji traži trenera za iduću sezonu nakon smjene Mislava Karoglana. No, posve logično da postoji i inozemni interes za Jurića.

Davno se pisalo kako je hrvatski trener velika želja engleskog drugoligaša West Bromwich Albiona, a sada Tuttosport piše kako postoji ogroman interes iz francuske Ligue 1: Jurića na klupi žele tamošnji Nice, Lens i Rennes.

Članovi Ligue 1 navodno su već provjerili kakva je situacija s Jurićem te bi ga rado doveli na mjesto trenutnih stručnjaka. S obzirom na interes tolikog broja klubova iz iste lige, Talijani zaključuju da će “Jurićeva budućnost najvjerojatnije biti u Francuskoj”.

“Nisu me uvjerili oko potpisa novog ugovora pa odlazim. Ne žalim zbog toga”, rekao je Jurić o odlasku iz Torina. Prije njega vodio je Mantovu, Crotone, Genou i Veronu. Kao igrač je bio središnji veznjak, koji je karijeru proveo u Hajduku, Sevilli, Albaceteu, Šibeniku, Crotoneu i Genoi.

Komentari

komentara

« Povratak