TUŽAN RASTANAK: Mario Gavranović otkrio zašto je morao napustiti Dinamo!

FOTO:

Švicarski reprezentativac, Mario Gavranović, jučer je službeno predstavljen kao novi igrač turskog prvoligaša Kayserispora. Tako je završila njegova vrlo zanimljiva epizoda u Dinamu koja je trajala točno tri i pol godine.

U dresu Dinama upisao je čak 132 nastupa, a pritom je postigao 48 golova te 20 asistencija. Navijači zagrebačkog kluba jako su cijenili Gavranovića, a neki već danas smatraju kako je uprava napravila veliku pogrešku što su ga tako olako pustili. No, Gavranović za Germanijak.hr otkriva zašto se odlučio na odlazak:

“Iskreno, imao sam dobru sezonu iza sebe u klubu, potom solidan nastup na Euru. Vratio sam se pun optimizma u Dinamo, praktički s par dana odmora. Pucao sam od samopouzdanja. Međutim, kada sam osjetio da nije krenulo kako sam očekivao, nazvao sam agenta i rekao da pogleda nude li se neke druge opcije”, kaže švicarski napadač.

Opcija je naravno bilo. Osim što ima besprijekoran igrački CV, upravo ga je Euro gurnuo pred svijetla reflektora. Turci su se javili, ponudili više nego konkretne uvjete i Gavranović je kimnuo glavom.

“Odlučio sam da je najbolje promijeniti destinaciju, a Kayserispor je bio najkonkretniji. Zadovoljan sam uvjetima koje su mi ponudili, dogovorili su se Dinamom i sve se brzo rasplelo. Jako sam zadovoljan što se nije odugovlačilo i veselim se novim izazovima koji me čekaju u Turskoj s jedne strane, dok sa s druge strane teška srca napustio Zagreb i Dinamo. No, moram misliti na obitelj koja mi je najvažnija. Na karijeru koja neće trajati vječno. Na kraju, smatram kako je to bila dobra odluka”, iskreno će Gavranović koji je dočekan poput velike zvijezde kada se u srijedu navečer pojavio u Kayseriju.

Dinamo je zbog odlaska Gavranovića morao brzo reagirati pa je tako s posudbe povukao mladog napadača Denija Jurića koji je ovog ljeta došao iz Šibenika.

Komentari

komentara

« Povratak