TUŽNA PRIČA: Bio je Maradonin suigrač u šampionskoj generaciji Napolija, sada je beskućnik…

FOTO:

Unatoč tome što je dijelio svlačionicu s velikim Diegom Maradonom, njegov život je nakon nogometne karijere krenuo u totalno pogrešnom smjeru. Bivši talijanski nogometaš Pietro Puzone sada je beskućnik te spava na ulicama Acerre, mjesta 14 kilometara udaljenog od Napolija.

Puzone je nekadašnji član slavne Napolijeve generacije koja je 1987. godine osvojila Scudetto i drmala talijanskim travnjacima, glavna zvijezda je dakako bio Diego Armando Maradona. Napulj je tih dana bio u totalnoj ekstazi, nogometaši Napolija su ostali njihovi junaci za cijeli život.

No, iako je dovoljno zaradio za lagodan život, Puzone je sve potrošio na drogu, njegov život se okrenuo naglavačke te je postao beskućnik. Nogometaši Napolija se u WhatsApp grupi snimili video podrške i poželjeli mu brzi oporavak.

Gradonačelnik Acerre, Raffaele Lettieri, rekao je kako su već pokušali pomoći nesretnom bivšem igraču Napolija.

“U svibnju smo ga pokušali izvesti na pravi put, ali savjetovanja i odvikavanje od droge nisu pomogli. Nadam se da će ga ove gesta ljudi iz Napolija barem malo stimulirati da poradi na sebi” – izjavio je za Gazzetta dello Sport.

Komentari

komentara

« Povratak