TUŽNA SUDBINA NOGOMETNOG GENIJALCA: Omiljeni Brazilac na stupu srama!

FOTO:

Nogometni genijalac koji je svojim majstorijama svojevremeno privlačio milijune navijača ovih dana proživljava pravu kalvariju. Sumnjivi poslovni potezi doveli su ga na rub egzistencije i na stup srama u rodnom Brazilu.

Poslovni krah

Ronaldo de Assis Moreira ili poznatiji kao Ronaldinho, ovih dana je top tema svjetskih medija. Na žalost, ovaj put razlog nije nogomet. Jedan je od najboljih nogometaša svih vremena, doživio je poslovni krah.

Ronaldinho je sa svojim bratom Assisom 2010. godine počeo s ulaganjima u nekretnine na obali jezera Guaiba. S obzirom da se radi o zaštićenom području, država ih je tužila i dobila spor. Kako braća nisu platila određenu kaznu, dug je zbog višegodišnje kamate porastao na dva milijuna dolara. U međuvremenu braći je zaplijenjena sva imovina, a ovaj tjedan su im i oduzete putovnice zbog čega do daljnjega ne mogu napustiti Brazil!

Ronaldinho i njegov brat navodno tu kaznu nemaju od čega platiti zbog čega im prijeti i zatvorska kazna.

Podsjetimo, Ronaldinho je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Gremio, PSG, Barcelonu, Milan, Flamengo, Fluminense… Svojim je majstorijama i djetinjom zaigranošću na terenu postao živuća legenda i omiljeni nogometaš generacija i generacija mladih igrača.

PROCURILI TAJNI DOKUMENTI: UEFA pogodovala bogatim klubovima – Manchester Cityju i PSG-u!?

VIJEST DANA: Nicklas Bendtner mora u zatvor zbog bizarnog razloga!

Komentari

komentara

« Povratak