TUŽNA VIJEST: Evo što su navijači saznali nakon finala!

FOTO:

Hrvatska rukometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na europskom prvenstvu. ‘Kauboji’ nisu mogli protiv moćne Španjolske, a svoj osvrt o finalu dao je veliki Lino Červar.

“Trebamo biti zadovoljni. Ovo je bila rovovska bitka. Oni su imali više širine i iskustva, a mi smo imali dosta problema. Nije bilo Cindrića, vanjski igrači nisu bili raspoloženi, a njihova je obrana bila je čvrsta i jaka. Na kraju smo pokleknuli zadnjih pet minuta”, rekao je izbornik nakon utakmice pa nastavio:

“Šteta. Čestitam svojim igračima na cijelom turniru. Krvavo smo zaradili ovo finale, prisjetite se samo utakmica koje smo odigrali. Ništa im ne zamjeram, za zlato je trebalo malo više. Španjolci su iskusni igrači koji drže loptu, dugo napadaju, a i golman im je bio odličan. Trebamo ići dalje, ponosno se vraćamo kući”, rekao je Lino.

Červar bi trebao voditi reprezentaciju i u olimpijskim kvalifikacijama, ali za RTL je rekao da više neće biti izbornik. Rekao je da neće voditi reprezentaciju na Europskom i Svjetskom prvenstvu, što se znalo, ali je govor bio potpuno oproštajni.

“Zahvalan sam za sve medalje koje sam osvojio i ne mogu se ništa žaliti. Mogu s ponosom gledati na svoju karijeru. Izrastao sam u jednom malom gradu i puno sam postigao. Zahvalan sam svim igračima koje sam vodio i svim pomoćnicima. To su sve divni igrači i ljudi i nemam si što predbaciti. Ja više neću voditi Hrvatsku na Europskom i Svjetskom prvenstvu”, rekao je Červar.

NAJEŽIT ĆETE SE KAD PROČITATE ŠTO PIŠU STRANI MEDIJI: “RANJENI DUVNJAK NOSIO JE HRVATSKU DO FINALA!

ČEKA NAS PAKAO: Evo protiv koga Hrvatska mora igrati za Olimpijske igre!

Komentari

komentara

« Povratak