TUŽNE VIJESTI IZ ENGLESKE: Kultni bivši premierligaški klub pred kolapsom i gašenjem!

FOTO:

Jedan od najdugovječnijih engleskih klubova je pred gašenjem. Bolton Wanderersi su u velikim financijskim problemima i samo ih čudo može spasiti od propadanja. Igrači prve ekipe zadnja dva mjeseca nisu primili plaću i sada štrajkaju, dok novci ne sjednu nema treniranja, javlja Sky Sports.

Zbog novčanih problema Bolton je stavio „ključ u bravu“ što se tiče trening centra, zaostale plaće bi se trebale isplatiti nakon što na čelo dođe novi vlasnik. No, i to je pod velikih znakom pitanja jer trenutni vlasnik Ken Anderson želi što prije prodati klub, ali konkretne ponude zasada nema.

Navijači su nezadovoljni i žele promjene, njihov voljeni klub postoji već 145 godina a sada se nalazi u nezapamćenoj krizi, zakucani su za pretposljednje mjesto druge lige, Championshipa. Protiv Millwalla se domaći ogled skoro nije ni odigrao, jer su jedva skupljena sredstva za osiguranje na Reebok stadionu.

Za ovaj klub su nekada igrali igrački velikani poput Fernanda Hierra, Nicolasa Anelke, Garrya Speeda, japanske legende Nakate, našeg Ivana Klasnića i ostalih.

VELIKI UDARAC ZA UNITED: Jedan od ključnih igrača potpisao predugovor i odlazi u PSG!

Komentari

komentara

« Povratak