TUŽNE VIJESTI IZ NJEMAČKE: U velikoj nesreći smrtno stradao mladi hrvatski reprezentativac!

FOTO: Markus Spiske from Pexels

Hrvatski portal u Njemačkoj Fenix-magazin prenosi vijest da je poginuo mladi hrvatski reprezentativac Luka Lucić. Imao je samo 16 godina i tek počeo svoj nogometni put, nastupao je za Stuttgarter Kickers dok je za U-17 selekciju Hrvatske imao tri nastupa.

Strašna tragedija se dogodila kada je mladi nogometaš je biciklom išao iz smjera Ruit s desne strane Stuttgarter Straße gdje je htio prijeći prugu, ali nije uočio vlak koji je išao u smjeru Ruit.

Unatoč naglom zaustavljanju vozač vlaka nije uspio u potpunosti stati i spriječiti sudar s nesretnim mladićem. Šesnaestogodišnjak je zadobio teške ozljede i hitno je helikopterom prebačen do bolnice nakon što je od liječnika dobio prvu pomoć. Nažalost, kasnije je utvrđeno kako je preminuo u bolnici od posljedica ozljeda.

Luka Lucić rođen je 2003. godine u Njemačkoj te je sudjelovao u nekoliko aktivnosti hrvatskih mladih reprezentacija. Krajem 2019. godine pozvan je na zimski kamp, a u veljači 2020. godine na prijateljskom turniru u Španjolskoj upisao je prve nastupe za hrvatsku U-17 reprezentaciju.

JOŠ JEDAN POVRATNIK: Real Madrid vraća Modrićevog nasljednika!?

Lokomotiva za Ligu prvaka dobiva na posudbu dosad najveće ime iz Dinama?!

Komentari

komentara

« Povratak