TVRDE DA SU OŠTEĆENI: Hajduk jedva dobio, Istrani vrlo nezadovoljni suđenjem!

FOTO:

Splitski Hajduk je nakon boda protiv Belupa uspio doći do pobjede na Aldu Drosini, minimalno su slavili 0:1. Pogodak odluke je zabio stoper Stefan Simić u 69. minuti, dok je gol Umuta Nayira poništen nakon provjere VAR-a.

Domaća Istra 1961 je bila vrlo nezadovoljna suđenjem Marka Matoca iz Zaprešića i tvrde da su ozbiljno oštećeni. Crveni karton je zaradio Blagojević kao i pomoćni trener Lajtman zbog toga što je žestoko protestirao kod glavnog suca.

“Čestitao bih igračima na pristupu, na maksimalnom angažmanu i fokusu, agresivnosti koju su pokazali. Dogovor je bio takav. Što se tiče krajnjeg rezultata, nismo danas uspjeli izgledati kako smo htjeli. Po našem dojmu stožera i igrača, kriterij suca bio je upitan. Jednostavno nismo uspjeli razviti naše akcije, jer je bilo dosta sjeckanja u igri i mišljenja smo da smo oštećeni.” – rekao je trener Istre, Danijel Jumić.

Iz domaćih redova puno je povika na gol Hajduka. Tvrde da je bio prekršaj na Bosančiću prije nego je odbio u korner, a da su gostujući igrači nakon ubačaja u gužvi igrali rukom, slično kao i Gržan kad je u Rijeci poništen gol Lončara, prenose SN.

Komentari

komentara

« Povratak