U BARCELONI BIJESNE NA PIQUEA: Igrač slobodne dane iskoristio za svoju novu preokupaciju!

FOTO:

Uprava kluba s Camp Noua, bijesna je na Gerarda Piquea. S obzirom da se oprostio od reprezentacije, svoje je slobodne dane iskoristio za dalek put i rad na projektu koji nema veze s nogometom!

Uprava ne dijeli njegovo oduševljenje

Gerard Pique, našao se na udaru uprave Barcelone zbog svoje nove preokupacije, zbog koje je reprezentativnu stanku iskoristio za put u daleki Shanghai.

Naime, Pique je jedan od ključnih ljudi kojima je Međunarodna teniska federacija (ITF) dodijelila prava za renoviranje Davis Cup-a. Pique i njegova investicijska kompanija Kosmos, za sad baš i ne nailazi na odobravanje velikih teniskih zvijezda poput Rogera Federera.

Kako se Pique oprostio od španjolske reprezentacije, četiri slobodna dana je iskoristio za put u Shanghai. Ondje je razgovarao s Novakom Đokovićem i Alexom Zverevim, ne bi li ih pridobio za svoju ideju novog formata Davis Cup-a.

Naravno, Piqueove eskapade naišle su na kritike uprave Barcelone. U katalonskom klubu su bijesni jer smatraju kako je Pique više fokusiran na tenis i svoj poslovni pothvat s Kosmosom, nego na klub, koji se ionako nalazi u velikoj krizi.

NOVOPEČENI KAPETAN: „Mandžukiću nedostaje reprezentaciji, Kale je dobrodošao ako…“

TOTALNO JE SKRENUO: Bivši igrač Barce bi mogao u zatvor na 12 godina, klub ga žestoko kaznio!

Komentari

komentara

« Povratak