U Bayernu neće biti oduševljni posljednjom izjavom Roberta Lewandowskog…

FOTO:

Robert Lewandowski trenutno uživa na odmoru. Jučer je u Monte Carlu pratio utrku Formule 1, a novinari su iskoristili priliku da mu postave nekoliko pitanja…

Jasna poruka

Robert Lewandowski je završetkom sezone obznani kako tijekom ljeta planira napustiti Bayern Munchen. Naravno, uprava kluba za to ne želi ni čuti, iako im je Lewa objasnio kako je željan nekih novih iskustava.

I dok čelnici bavarskog kluba i dalje tvrde kako će Poljak biti dio momčadi i iduće sezone, izjave koje Lewandowski daje nedvosmisleno govore što planira.

Lewa se trenutno nalazi na odmoru, a jučer je u Monte Carlu pratio utrku Formule 1. Novinari su iskoristili priliku da mu postave nekoliko pitanja oko njegove budućnosti. Naravno, glavno je pitanje bilo hoće li zaista prijeći u Bracelonu kako se piše posljednjih tjedana.

„Hm, Španjolska je jako cool. Imamo kuću tamo. Barcelona? To će ovisiti o mnogo faktora. Međutim, moja situacija je poprilično jasna i smatram da nema potrebe postajati emotivan zbog toga ili više trošiti riječi o ovoj temi. Praktički je nemoguće tvrditi da ću ja biti igrač Bayerna iduće sezone.“, jasno je poručio Lewandowski.

Komentari

komentara

« Povratak