U Dinamovom dresu pokazivao je srednji prst navijačima. Znate li gdje je danas?

FOTO:

Mnogi ljubitelji HNL-a na spomen Paula Machada sjetit će se jedne njegove gluposti za vrijeme igranja u zagrebačkom Dinamu.

Portugalski nogometaš u Dinamu je igrao od 2014. do 2017. godine i upisao 74 nastupa, no 2015. na utakmici protiv Moldea kod izlaska iz igre pokazao je srednji prst nezadovoljnim navijačima Dinama.

“Žao mi je zbog Dinamovih navijača jer sam ih razočarao. Bio sam ljutit što stvari nisu išle kako sam želio i eksplodirao sam. Moja reakcija nije bila fer, posebno prema onima koji nas podržavaju svaki dan i istinski žive za klub. Također mi je žao mojih sinova jer ne želim da me takvog vide. Na kraju, ispričavam se i svom ocu jer znam da sam ga razočarao više nego ikoga. Na njegovu obljetnicu”, govorio je tada Machado.

Machado je za srednji prst kažnjen sa 100 tisuća eura i jednom utakmicom zabrane igranja.

Dinamo mu je kasnije oprostio i čak je na jednoj utakmici dobio i kapetansku traku, ali navijači mu nikada nisu oprostili.

Gdje je sada?

Machado je trenutno s 33 godine član indijskog kluba Mumbai City, no od prosinca ne igra zbog ozljede, a vratit će se tek sljedeće sezone.

Portugalski veznjak bio je najbolji igrač indijskog prvoligaša, koji teško može nadomjestiti njegov izostanak.

“Jako nam puno fali Machado, on je vodio konce naše igre. Gubitak njega je isto kao da Juventus igra bez Ronalda ili Barcelona bez Messija”, rekao je trener Mumbaija.

Komentari

komentara

« Povratak