U DINAMU TRLJAJU RUKE: Evo kakvi bonusi dolaze od Danija Olma!

FOTO:

Tako je, samo tako nastavi, napisao je Nenad Bjelica. “Bravo Dani!!”, stoji u komentaru Izeta Hajrovića, a Luis Ibanez je napisao: “Dobar gol, prijatelju, neka ovo bude početak niza u Bundesligi.”

Dani Olmo (22) zabio je svoj prvi bundesligaški gol. U sedmom nastupu, ali tek četvrtom u kojem je dočekao toliko minuta na travnjaku. Naime, potvrdio je Leipzigovu pobjedu kod Kölna 4-2 golom u 57. minuti, a u tri dosadašnje ligaške utakmice i jednoj u Kupu svaki je put ili ušao s klupe ili bio zamijenjen prije 60. minute.

“Ovaj momak ima nešto i pobjegao je iz Barcelone. Istaknuo se u Bundesligi golčinom koja ima sve: kontrolu i preciznost”, piše Marca, a list Leipziger Volkszeitung pohvalio ga je: “On sjajno spaja vezni red i napad, fizički je jak i zabio je gol za važnih 4-2.”

I tako Leipzig maršira prema Ligi prvaka, u Maksimiru slave svaki gol, bod, pa i kad kazaljka na semaforu pređe 45. Jer lova ide, piše 24sata.

Dinamo je za Olma od Leipziga dobio 19 milijuna eura. Ali već sad su još dva u džepu i treći milijunčić bonusa blizu. Jer Leipzig će Dinamo premirati s dva milijuna eura za svaki ulazak u Ligu prvaka u iduće tri sezone. Sad je momčad treća na tablici Bundeslige, drži to željeno mjesto, iako peti Bayer zaostaje samo dva boda.

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? CRISTIANO RONALDO OD IDUĆEG LJETA IMA NOVI KLUB!

TO JE TO OD NJEGA: Mario Balotelli dogovara iznenađujući transfer!

Komentari

komentara

« Povratak